Saturday, May 7

KUNING !

cuti yang membosankan.so..aku nak update la blog ni time time cuti ni.
ape yang ak nak update pun aku kurang pasti ini post yang best tuk dibaca.
ape la yang nak dicakapkan pasal kuning yang tertulis kat title tu ha ?
hahaha ! duk umah dgn cuti yang membosankan ni . layan benda kuning je la.
hahah.katun kuning ni ha .. spongebob squarepants and simpson..
tengok tak ? mesti tengok la kan..ta kan la tak minat katun gila ni.



ahahahah ! suka layan dua makhluk laut ni .. cerita yang tak berapa nak budak budak sangat.
sume kategori orang la boley usha katun ni .haha ! lawak spontan gila lawak.
pening kepala kalau tengok si kuning ngan si pink ni mencarut ntah hape hape ntah.
pekerja setia si ketam merah ( mr.krab ).tukang masak professional burger king .. ehhhh.krabby patty kalau kat tempat dia la .. adoi !



yeah !! the simpsons .. cerita ni pun lebih kurang gila sakan gak dengan cerita spongebob tuh.
lawak pun ade.kejam terlampau pun ade jugak.mengisahkan cerita pasal satu family yang kuning kunig dan 
berambut ala ala mohawk 60 an..hahah ! aku main petik je .. adoila !
sooo .. kepala otak sudah benak mau story satu satu pasal katun katun pelik ni.
korang korang pun dah biasa tengok cerita ni kan..sendiri mau ingat la derrr..haha !
saja nak melembutkan tangan nak taip taip post baru nih..yeah !!
that's all
bye
bye

SPONGEBOB SQUAREPANTS


THE SIMPSONS


ENJOY !!

Friday, May 6

MOVIE ON THIS MAY (PRIEST IN 3D ) !



yeah !! movie ni hot gak la dalam bulan mei ni.
tak lama lagi gegar wayang.cerita pasal pemburu vampire.
tapi tak la cerita dia macam twilight tu .. jiwang je lebih.hahah !
ni action punya.usha trailer pun macam tak sabar nak usha cerita nih.
ape lagi la kan .. mai mai la ... 3D punya la .. layan ~
that's all
bye
bye

Thursday, May 5

Pirates of the Carribean in 3D !



layan !!
on cinemas 19 may 2011 !
maybe yang ni lagi best . effect 3D kot !
gegar gegar !

Monday, May 2

rindu gila weh !!

tragedi 25 April 2011
hilangnya 3 barang kesayangan aku ni.
lappy acer sebijik.external hard drive toshiba sebijik dan dslr canon EOS 400D aku.
perghhh !! bodoh bingai sape yang curik ni.sumpah menyumpah la ..
mane la tau kan.elok elok si pencurik tu tengah online pakai lappy aku.
tetibe lappy aku meletop pecah muka dia.wooohh.suka gila aku.hahah !
jangan nak suka sangat la kan.adoi !!
duit duit duit.mane la nak carik duit nak beli benda benda ni balek.
dslr tu mimpi la nak beli lagi.aduhai ~
start saving duit la sekarang.gila gila !


oh lappy kesayangan !! begitu sahaja kau menghilangkan diri !



yang ni pulak.tak sempat duk setahun dengan aku.hilang sudah !!


ni external hard drive yang baru dibeli.juga turut mengikut jejak langkah lappy and dslr aku menghilangkan diri.ade hikmah disebalik perkara yang berlaku ni.tak ade rezeki kut.nak buat macam mana.berserah je la.
that's all.
bye
bye

habis exam.tapi kena short sem !

hooray hooray hooray !
seronok sangat la kalau dah habis final exam.tapi..jangan nak seronok sangat la.
awak tu kena short sem.jangan nak menggatal cuti dua bulan.belajar dan terus belajar.
student yang cemerlang je yang kena short sem ni.ahhhaa !disebabkan kantoi satu matapelajaran.
saya terpaksa drop satu matapelajaran saya pada sem ni.soo..subjek yang di drop tu..
dibawak semasa short sem ni ler..aduhai~nak tak nak kena jugak la belajo.huih !
macam macam sudah plan nak bercuti ni.rupa rupanya kena bercuti di politeknik yang tersergam indah di shah alam sana.huuuuu.dah la kena mendaftar as budak kamsis.wohh.rindu gila nak jadi budak ostel balik.haha.
just tuk sebulan setengah je.cool je la..
haha.
ok.that's all.
bye
bye

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers