Wednesday, January 8

Internet Percuma

Sebut je pasal internet .. Mesti orang suka kerana internet boleh buat apa sahaja kalau terlintas di kepala otak masing masing .. Lagi pula internet percuma seperti wifi yang berada di mana mana tempat .. Selalunya top berada di kedai makan seperti mamak .. Kedai mamak akan penuh bila wifi ditempat tersebut berkelajuan tinggi .. Mungkin ada yang kaki game online .. Kaki chating .. Dan kaki download .. Memang akan suka tempat yang macam ni .. Cumanya orang lain yang berada disekeliling akan tension bila dengar orang lain menyebut " ane !! Internet tak bole laa .. Restart modem !! " .. Dapat pulak time tu tengah download yang tak bole resume download nya .. Rase macam nak pukul pun ada .. Hahah .. Tapi apakan daya internet tu bukan kita punya .. So , bertimbang rasalah sikit bila melayari internet di tempat yang percuma internetnya .. Jangan la selfie gila tahap gaban macam korang tu online di rumah .. Heheh .. Anyways .. Aku pun terkena sebenarnya situasi macam ni .. Nak buat macam mana .. Benda nak jadi .. Hohoo .. That's all .. Bye bye .. #Syaffcreativeheart

Aktifkan Semula

Assalamualaikum semua pembaca blog sekalian .. saya sebagai penaip blog ni ingin mengatakan bahawa .. blog ini kembali diaktifkan setelah setahun berdiam diri tanpa bercerita dan berkongsi pendapat dan info info menarik yang berlaku pada masa kini .. ada masalah teknikal yang tak dapat di elak .. disebabkan sibuk menghadapi dugaan yang perlu ditempuh dan blog ini juga terbengkalai tanpa di-update .. heheh .. sembang macam jadi benda series jeee .. haha .. ok la .. Insyaallah selepas ini kalau ada kelapangan .. blog ini mula beroperasi seperti biasa .. ada cerita best .. baca la kalau nak baca .. tak nak baca pun takpe .. tutup browser .. shutdown .. haha .. ok la .. setakat itu sahaja la yang dapat diluahkan dalam sesi pemanas badan ni .. lepas ni bila otak pulak yang panas .. blog ini pun tak mungkin sejuk .. heheh .. sekian .. Assalamualaikum #SyaffCreativeheart

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers