Friday, January 20

back to photoshoot !

hoi hoi . hai hai .
welcome back on my official blog . hahah .
dah macam channel tv la pulak .
berkurun lamanya meninggalkan laman muka blog ni .
soo .. i'm back to write repost .. 
refer from the title is BACK TO PHOTOSHOOT ..
hah . lama sudah tak bermain main dengan budak yang bernama dslr camera ni .
baru baru ni jugak la buat sikit photoshoot yang tak berapa nak photoshoot sangat .
gambar pun tak berapa nak cantik .. shoot pun just pki basic lens jee ..
kanak kanak sikit la gambar die ekk ..
nak tengok ? tak payah laa ... malu laa .. hehehe .
buat ape la kalau upadate post tapi tak share kan ..
meh sini meh .. roll this picture ..


zul amirul duduk di tempat orang lalu lalang .


ahmad hamizan go to splashing water .


zul amirul duduk di tempat duduk .


ahmad hamizan duduk di tempat sandar kerusi tu .


dah puas photoshoot sekalian mereka ni . nak jugak di photoshoot-kan .
heheh .


join the syndrom by fadzli ayob .


not hujan . but ribut . haru biru jadinye .


fadzli ayob confusion .


kejohanan futsal 3 sebelah .


the last shoot .
yeah . sampai sini je la repost yang nak di update .
banyak beratus lagi pic . memang tak la nak upload semua .
dah dah .. tak yah nak ngade .. hahah .
jumpa di hari dan waktu yang sama ( kalau tak sama , tak sengaje la tu )
that's all
bye
bye


heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers