Sunday, June 26

mael lambung vs ah cai !

assalamualaikum.
hai hai hai.
sekian lama sudah tidak menaip di papan keyboard.
kini tibalah masa untuk meng-update blog yang lama berhabuk ni.
now.tak ada apa sangat nak di share.just story ape yang tengah hot hot sekarang ni.
musim maharaja lawak telah pun tamat hingga ke penghujungnya.dan kemenangan berpihak kepada sepah.
tahniah sepah atas lawak jenaka yang membawa korang semua kepada gelaran maharaja lawak.
walaupun group yang dikatakan akan menjuarai maharaja lawak adalah jozan.
ia tidak menjejaskan prestasi lawak mereka.nombor 2 pun ok la.
tetapi..dengar khabar.juri maharaja lawak iaitu Ahmad  Idham.akan menggunakan khidmat jozan.
dalam filem terbarunya.mael lambung vs ah cai.ia terhasil atas desakan peminat peminat setia lawak tanah air.
katanya..september 2011 dah nak start shooting.yeah !
kasi letup panggung dengan perut la.boleh ni nak kalahkan KL GANGSTER n KONGSI.
apa apa pun.kita tunggu je la ek.roll out !!


ini bukan la flyer sebenar cerita mael lambung vs ah cai.
tapi ini juga satu desakan supaya cerita mereka betul betul diterbitkan.
that's all.enjoy.
bye
bye

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers