Friday, October 8

malaysia ada illuminati ?

cerita ni macam nak hot je sekarang.
freemason.ohhhh.
kenapa wujudnye kau ha?
buat la benda lain.freestyle ke.free-ticket ke.
duhhh.nak cerita pasal ni.
memang rasa tak cukop jari la nak tulih.hins2.penat dah.
orang cakap.malaysia pon dah kena pengaruh illuminati?
macam betul je orang tu cakap.bila tengok balik.
memang betul.!!


cinta musnah dihembus pawana..
yearghhh.lagu search memang best.tangkap leleh,tangkap basah.
semua boleh tangkap dengar lagu band tersohor malaysia ni.
but.logo search ni buat spoil dan menjadi tanda tanya.kenapa segi tiga.
dan bulatan kat tengah2 tuh macam bijik mata.


nampak macam sama pulak dengan logo band search tuh.
entah la.kabar angin ke.kabar langit ke.
betul ke tak.
tuhan maha mengetahui.
apa sebenarnya yang terjadi.
bye
bye
bye


kau si illuminati@freemason

pergerakan freemason atau pon illuminati.
dah bahaya gila mereka ni bergerak.
hampir seluruh pelusuk dunia mereka nak menyebarkan pengaruh.
ohh.
tidak!!kenapa?
kenal lady gaga?kenal sebab nyanyi lagu bet romen.
talipon.just den.alejandro di caprio abah dia.
banyak lagi la.nama hina baginya.si illuminati puppet.
agak bijak cara mind control dia nk sebar pengaruh.
usha official music video dah cukop la nk tau kan.


mula-mula naik nama.
dengan lagu just den.
kenapa nak tutop mata sebelah.
malu kot.tak..ia simbol kepada mata satu(dajal punye).


nak tutop lagi.
lagu elejendro.
nama bapak dia la rasenye kot.
tajuk lagu tu.


salib terbalik.
maknanya?
mata sebelah kirinya pon ditutup jugak.
lagu elejendro abah dia.

bye 
bye



Thursday, October 7

who is gadisemasa ?

siapa?
gadis semasa?
semasa kecil?
semasa makan?
semasa tidur?
semasa apa?
semasa datang head?
5
4
3
2
1
babai.
chow.


semasa gedik.
kau ingat muka kau semasa ni cantik.
haha.sebelah je.semasa ni kau buat apa ha?


di shoot semasa belajar.
semasa saya di bilik kuliah.
dan juga semasa lecturer mengajar.
masa ini.kawan saya tidur semasa saya tangkap gambar nih.

Tuesday, October 5

hari periksa.

E.X.A.M
wauuu.final exam for sam 2 menjelang tiba.
kelam-kabut 3 minggu sebelumnya.
hins3.penat.kelas makin berganda dari biasa.
mula la nak bukak balik sillibus lama.
kekadang sampai terbukak buku lain pon ada.
hilang fokus.haha.gila dan menggila.
tak nak dah jejak dewan periksa.
duhhh.habis sekolah pon lagi seram la dewan dia.
ouhhh.tulis pon dah tak ada idea.study from now.


fadzli ayob.
bakal menggegar Politeknik Shah Alam.
dengan pointer terbaiknya.
chayok.
chow.

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers