Tuesday, February 11

Gajet oh gajet

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca tegar blog semua..gajet oh gajet..hari ini aku cuma nak ambik satu gajet iaitu phone berteknologi tinggi seperti iphone,android,blackberry dan sewaktu spesis dengannya..aku nak bercerita pasal gajet ni sebab aku lepak kedai makan tadi..ade sekawan ni tengah  bersembang pasal phone dan bertelagah idea phone jenis ape yang bagus dan dimampu milik oleh beliau..bagi yang nak bajet rendah dan sederhana..disyorkan ambik la android...sebab android ada banyak jenis dan brand..the most top brand of android mestilah tak lain tak bukan Samsung Mobile..banyak pilihan yang boleh dibuat dari harga yang sangat rendah dan yang sangat tinggi..bagi yang nak beli phone canggih tapi nak ber budget..bolehlah pilih android sebagai pilihan utama..lain pulak kalau yang nak jenis elegan..safety..privacy..sape tak tahu kalau bukan iphone..semenjak apple mengeluarkan ios terbaru iaitu ios7..pengguna iphone kini semakin meningkat tinggi diikuti produk terbaru iphone5 dan iphone5 s..ini kerana cara penggunaan iphone semakin ringkas dan mudah selepas dikemaskini ios7..nak pakai iphone ni pun kena keluar modal besar jugak..harga iphone 4s keluaran 2012 pun still atas 1k..ini bagi yang mampu je la..kalau dapat pakai iphone 3gs..tak merasa la ios7..heheh..errr..blackberry pulak tak tau la nak cakap ape..sebab sistem dan model terbaru blackberry semakin lama semakin memeningkan..disebabkan itu la penggunanya menurun secara mendadak..dengar cerita dah bangkrap..bbm pun sekarang dah boleh guna di platform android dan ios..apa cerita?ok la..itu la sedikit sebanyak membebel bab gajet..hope enjoy for this post..salam..

No comments:

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers