Thursday, February 23

TROLL !

hai hai .. eh .
assalamualaikum blogger and writer sekalian ..
dah lama tak menyinggah ke laman blog ni .. walaupun blog sendiri ..
hehehe .. sebok la time time ni ..
dengan assignment yang bersepah .. test yang berterabur .. kuiz yang membunuh ..
ohohohoh .. pening pening wokk .. 
post kali ni just nak cakap pasal troll .. pekebende troll ni ..
yang aku nampak la kan setakat yang aku menampakkan ia adalah ..
mimik muka yang hampeh dan huduh .. sejak bila ade pun entahla ..
sekarang ni la banyak muke muke ni ade kat site mane mane pun ..
termasuk la kat facebook pun ..
meh tengok .. tapi satu je la yang ada ..
maybe kalau tengok yang ni .. korang pun mesti penah nampak punye ..


ni la rupe muka troll ni .. tapi ni macam versi kacak siket la ..
ade yang lagi huduh dari ni .. korang try la search kat google ..
hahah .. tah ape bende tah aku post ni ..
ok la ye .. sampai sini je ..
that's all ..
bye .
assalamualaikum .. ~ 

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers