Sunday, February 20

ada ke pokemon ?

dengar bunyi je memang dah macam kanak kanak .
hahah ! tiba tiba cerita pokemon.katun katun yang menjadi kesangapan budak budak .
tapi dah lama la cerita tuh.go pikachu.eh eh.terkanak kanak pulak.gila !
aku ada terjumpa satu pokemon.comel gila.
kalau dalam cerita orang panggil pikachu.tapi yang ni orang panggil picatchu.
dia hidup macam binatang peliharaan biasa je.bagi makan.bagi mandi.bagi main.
lebih kurang macam tu la hidup dia kut.dah dah ! tak payah cerita banyak.


yeah yeah yeah !
siapa punya kerja la ni.kucing ni dah kena airbrush la.
hahah !but still cute la.kalau la ada baka kucing camni kan.
bereh ! top la ini kucing ni pun kucingnye pun.hahah !
cakap pun dah macam keling !
that's all
bye
bye

Friday, February 18

rindunya dekat awak!

dah masok dua minggu dah.
mana kau menghilang.?mana kau pergi ha?lama tak jumpa kau !
rindunya dekat awak ! huhuhuhu !
macam ni la jadinya kalau dah lama tak main main dengan canon 400D kesayangan aku tuh.
duduk dekat rumah sewa pun terasa mood happy tu kurang sikit kalau tak ada dslr saya yang comel tuh.
adoi ! ayat ayat tacing pulak ! lempang kang.apa pun tak dapat.hahah !
ini kerana.dslr saya kurang sihat dan kondisinya kurang baik selepas pergi bercuti di pahang !
ini semua terjadi apabila orang yang tak reti nak pakai dslr memandai mandai nak tekan sana sini !
ingat apa ?! ingat kamera kodak ke nak tekan tekan.pusing pusing.hentak hentak !
sekarang dia disematkan di rumah je.dibawah kawalan ketat parents saya yang gengster tuh !
hahahah !dah elok nanti.seronok la kawan !yeah yeah yeah !
cerita yang tiba tiba.
bye.
bye.

Monday, February 7

chelsea dah gila !

the blues the blues and the blues
nama macam filem filem lucah
ni sebenarnya nama samaran bagi kelab bola sepak british.Chelsea Football Club.
dengan bangganya mereka menjulang piala EPL musim lepas
tapi musim baru ni.diorang memang dah tak tentu arah.mula mula memang gempak gila !
menang menang seri menang seri seri dan !!
kalah kalah kalah.
paling latest diorang kalah dengan Liverpool a.k.a Liverfool.haha !
1-0 kena ! dekat tempat sendiri pulak..aduh !! malu malu.


kontrovesi masa perlawanan dengan liverpool.
cech : kau nak kena tumbok ke ?
ivanovic : aku doakan kau jadi berok.
cech : kau ingat aku takot.
ivanovic : ahh !! sudah la.
Chelsea kalah 0-1 at stamford bridge.


ahha ! yang ni masa lawan Manchester City.
kalah jugak.gila gila gila.
Chelsea kalah 0-1

 yang ni lawan Arsenal.
menang pulak.maybe luck lebih kot time ni.
on top lagi la Chelsea time ni.
Chelsea menang 2-0.


apehal pulak abang torres ni ?
mangkuk ni pun gila jugak.masok chelsea secara membabi buta.
perpindahan termahal british la kononnye.50 juta la dengar dengar.
si gila ni turun masa lawan liverpool.tapi hampeh !! ape pun tak guna.
dia ni punca ?!! dia ni star ?!! dia ni gila ?!!
lantak la.sebagai peminat chelsea yang semakin kurang berminat ni.
nak cakap satu je la.kenapa nak masok chelsea ?!hahah !
bye
bye

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers