Sunday, December 30

Mesej Disebalik Gangnam Style

Assalamualaikum dan Selamat tahun baru  2013.
dah berbulan lamanya tidak menulis dan mengarang blog yang dah tak macam blog ni.
hehe.disebabkan sibuk dengan pembelajaran,maka tidak ada masa yang terluang 
untuk mengadap benda ni walaupun sesaat,ceh ayat nak best jee.
entries kali ni,saya cuma nak berkongsi mengenai Gangnam Style.
sebut je gangnam style,memang semua orang tahulah kan,yang meletop kat youtube tuh,
top kerana tarian kuda terkinja kinja.tapi kita pernah tak kaji selidik tentang lagu ni?
memang seronok ikut berjoget lagu ni,siap dengan menyanyi lagi.
tau ke translate lagu dia?kalau kita tengok video klip dia saja,kita dah boleh tau mesej dia ape.
dengan menari nari,dan menyaksikan bontot awek yang sedang melentik gedik.
adoi~tak elok kat budak budak kecik tengok,nak tau tak ape ade dalam lirik lagu dia?
cikidot jomm.



Oppa is Gangnam style
Gangnam style

A girl who is warm and humanle during the day
A classy girl who know how to enjoy the freedom of a cup of coffee
A girl whose heart gets hotter when night comes
A girl with that kind of twist

I’m a guy
A guy who is as warm as you during the day
A guy who one-shots his coffee before it even cools down
A guy whose heart bursts when night comes
That kind of guy

Beautiful, loveable
Yes you, hey, yes you, hey
Beautiful, loveable
Yes you, hey, yes you, hey
Now let’s go until the end

Oppa is Gangnam style, Gangnam style
Oppa is Gangnam style, Gangnam style
Oppa is Gangnam style

Eh- Sexy Lady, Oppa is Gangnam style
Eh- Sexy Lady oh oh oh oh

A girl who looks quiet but plays when she plays
A girl who puts her hair down when the right time comes
A girl who covers herself but is more sexy than a girl who bares it all
A sensable girl like that

I’m a guy
A guy who seems calm but plays when he plays
A guy who goes completely crazy when the right time comes
A guy who has bulging ideas rather than muscles
That kind of guy

Beautiful, loveable
Yes you, hey, yes you, hey
Beautiful, loveable
Yes you, hey, yes you, hey
Now let’s go until the end

Oppa is Gangnam style, Gangnam style
Oppa is Gangnam style, Gangnam style
Oppa is Gangnam style

Eh- Sexy Lady, Oppa is Gangnam style
Eh- Sexy Lady oh oh oh oh

On top of the running man is the flying man, baby baby
I’m a man who knows a thing or two
On top of the running man is the flying man, baby baby
I’m a man who knows a thing or two

You know what I’m saying
Oppa is Gangnam style

Eh- Sexy Lady, Oppa is Gangnam style
Eh- Sexy Lady oh oh oh oh
Oppa is Gangnam Style

haaaaa,ni la lirik lagu tu dalam English Version.paham ke tak?
kalau tak paham paham jugak,copy paste lirik ni pergi Google Translate,
translate dalam Malays.ok laa.cukup sampai sini saja untuk entries kali ni.
that's all
bye
bye

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers