Thursday, December 23

makan malam di tengah malam

malam 22 disember 2010.
seorang kawan dengan berbesar hati nak payung makan.
katanya dah lama nak pasang niat nak buat makan makan dengan classmates.
akhirnya tercapai pada malam tersebut walaupun budak budaknya tak secomplete yang dijangkakan.
maybe beliau rasa lega sikit kut.hahaha ! "selamat duit aku" kata hati beliau rasanya.
kawan ni adalah seorang gadis sunti kelas DBK aku nih.siapa ? rileks !

muka muka seronok apabila ada orang nak belanja makan.
senyuman yang kurang sopan kerana senyuman ini bakal melicinkan dompet anda !
hahah ! sekadar penulisan yang tak bermoral.


gedik gedik gatal jelas terpancar diraut wajah gadis gadis ni.
sehinggakan waiter tersalah menghantar order setelah melihat mereka ini.


comel montel pun turut serta malam tuh.
yang tengah peace tuh kenapa muka dia macam tu ?


suami isteri yang tak boleh dipisahkan.
setelah 5 tahun bercerai.akhirnya bertemu jodoh kembali.
date yang tak disengajakan.


pemain trompet masa kini.


salah satu lauk pauk yang diorder malam tu.
roti kentang goreng dicicah sos.
betul ke nama dia gitu ?


makan dah habis.
resit tu sape nak settle.?


lima orang gedik gedik gatal last pose.
semuanya ada 6 orang.sorang lagi tercicir semasa dalam perjalanan pergi.


kenapa pic dia ni besar sangat.yeah !!
thanks a lot for shira coz payong kitorang makan malam tuh.
kami doakan semoga kau dimurahkan rezeki dan tabah menghadapi dugaan hidup.
kau memang sempoi !

habis cerita.
terkasar bahasa.mintak maaf awal awal.
bye
bye

Wednesday, December 22

sepetang extreme park !


petang 21 disember di skatepark shah alam.
mamat kiri : trick yang agak mengancam.kerana trick beliau dibuat tanpa menggunakan board.
mamat kanan : pelik sejenak.kerana teruja.


bintang kecil cuba mempergayakan kickflip.


ahmad soib dengan trick ollie .


Ah Seng dengan trick yang kurang pasti . hahah ( ta tau pon )


Edruce with 180 spin . satu satunya budak bike yang aktif petang tuh . rawkss !


Abang Sood with kickflip . PERFECT !


Abang Azman dengan labu labunya .


zaman neolitik.stone hammer.uncle sam yang tercabut wheelnya setelah
gagal melakukan trick boardslide.truck dia pun macam hancur je.

sepetang yang memang happening gila di extreme park.
maybe boleh lagi datang esok esok pulak.
segala nama nama skaters diatas adalah tekaan dari penulis.
jangan nak percaya sangat la.kepada abang abang semua.
terima kasih coz sudi jadi photogedik saya.heheh !
bye !
bye !
cow dulu !

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers