Monday, August 29

simple aidilfitri 2011 !

assalamualaikum ..
ramadhan sudah tamat ke penghujungnya .. kini tibalah syawal menakluki keriangan sempena hari kemenangan 
umat islam di seluruh dunia setelah sebulan menahan lapar dan dahaga serta memperbanyakkan amalan 
amalan di bulan yang mulia (ramadhan).
macam biasa la bila dah sampai musim raya ni .. tak macam zaman budak budak dulu ..
seminggu sebelum raya dah sebok dah nak keluar shopping baju baju raya dengan parents ..
sekarang .. umur pun dah tua .. tak merasa sangat la shopping macam dulu dulu ..
just keluar .. nampak je berkenan .. terus ambik dan pakai ..
tak de nye nak dua tiga kali masok fitting room .. jadahnye .. hahah !
malam raya pulak .. balik kampung la .. setibanya di kampung ..
disambut meriah dengan meriam buloh .. perghh .. tengok tengok ..
orang kampung sendiri rupanya .. awak pun join sekaki la .. pom pom la malam raya ..
nenek dan anak anak cucu sebok packing kuih dalam balang ..
tarik tarik langsir .. tarik tarik alas meja .. tarik tarik sarung kusyen .. hahah .
but kampung den tahun ni tak function sangat ketupat lemang ..
rendang je la yang berdaya .. anyway.. my simple aidilfitri tahun ni ..


baju kaler purple yang dibeli tanpa difikir ..
nampak macam ok .. then beli ..
begitu juga dengan kemeja tuh .. alahai ~


due sizen levis jeans .. nampak cam bangang ..
but OR maaa ... made in bundle .. yeah ..
thats all ..
bye
bye
sebelum tu ..
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ..
MAAF ZAHIR DAN BATIN ..

Sunday, August 21

nothing but the beat !!

halo halo halo .
long time no see . haha . nothing special to share on this post .
just nak kongsi kongsi sedikit la about music ni .
in this post . aku just nak sebut pasal electro beat .
selalu nak dengar music music camni banyak ade dekat clubbing sane .
mat mat kereta yang ade woofer pun nak bagi bunyik die gempak pun pakai electro beat ni .
tapi itu adalah kepuasan di tempat tempat yang tertentu .
now .. anda inginkan kepuasan diri sendiri dalam melayan electro beat ni .
ahahah . ofcoz la headphone anda ataupun earphone anda terbaik punyee ..
aku pun sekarang ni pun hanya melayan dengan menggunakan earphone sony ericsson yang dah ber-masking tape tu . hahahah .tapi belum dapat lagi kepuasan yang nak dicapai . sebanyak banyak yang aku usha .
rasanya aku dah jumpe yang terbaik . bila aku demo pun . bunyik die . bass die . perghhh ..
kalau nak beli pun . harga die pun pergghhh jugak la . let's roll this at below ..


headphone ni aku pernah try . but nampak serabai sikit . susah la klu nak pakai 
time hangout mane mane . harga die pun boleh tahan . try kat kedai je la . hahah .
brand-nye adalah TECHNIC . brand ni juga menjadi pilihan DJ DJ yang ada kat dunia ni .
yeah ! that's all for this item .. next next ..


yeahh !! this item .. headphone ni brand bEaT .. spec die pun boleh tahan mengaum ..
ni yang aku nak pakai nanti .. wohohoho .. boom boom boom .. kalau pakai ni dengan max vol .
sumpah langsung tak dengar ape orang cakap .. body n colour simple . price dye pun berpatutan .
yang turut berminat .. ape lagi . jom carik bEaT headphone ni ..

David Guetta cakap ' Nothing But The Beat ' .
that's all .
bye
bye

Sunday, August 7

kegilaan tablet pc !

ipad ?
android ?
samsung galaxy ?
some tablet pc menjadi kegilaan remaja remaja mahupun tua tua sekarang ni.
lebar dan tinggi lebih kurang macam fail plastik yang buat letak kertas A4 zaman sekolah sekolah dulu.
hahah.tapi ia mudah dibawa kemana mana.sesuai untuk yang berstatus student.bis man.bis women.
layan dengan skrin sesentuh yang memuaskan.
juga mendapat tempat menjadi palatform gaming sekarang ni.
woohhhooo .. exspecially .. angry bird .. haha . grrrrrrr .

android 2.2 froyo .. aku ade satu ni . hahah !

samsung galaxy tab.

apple ipad.model tablet pc yang hot sekali.

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers