Saturday, December 10

kenali japanese old skool car !

halo halo halo ..
lame sudah tak mengadap tuk update blog ni ..
post kali ni nak share siket pasal kereta kereta lama ..
pada pandangan korang la kan .
kereta lama ni just kereta burok je kan .. betul tak ?
dengar je old skool .. dah tau dah .. lamee punyeee .. ahaha .
meh kite usha siket .. kereta kereta lama ni betul ke kereta burok ..
let's roll this pic


nampak buruk ke kereta ni ?
tak kan .. nampak unik dari segi rekabentuknya ..
walaupun kereta kereta ni kereta lama ..
sesiapa yang mempunyai minat mendalam je tau benda benda ni ..
yang menulis ni pun tak tau sangat .. hahah .. just nak share je ..
enjoy for this post ..
that's all
bye 
bye

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers