Monday, January 24

karaoke !

sepetang di dalam karaoke box.
macam orang gila pun ada.
melalak lalak.terpekik sana sini.
kononnye diorang nak melepaskan tension.
sakit hati,sakit jiwa,sakit tekak,sakit sakit sakit.


baru sampai.
booking tempat nak nyanyi la.


encik hamizan


encik hamizan lagi.
melayan perasaan.


jangan tiru benda ni.
benda ni terjadi apabila nafsu melawan perasaan.woo !!


encik fadzli ayob dengan lagu beliau !


puas melalak.lepak jap.
ni la individu yang join karaoke ni.haha.
sorang je pompuan.dia ni memang sempoi sikit.


kugiran melayu.
dari kiri : mirul (gendang)shira(vokal)mizan(penari)fadzli(wisel)


makan time.
isi perut.
basah tekak.
sumbat sumbat apa yang patut.


kalau nak tahu.
ni adalah feel kali kedua.
lepas makan masok balik karaoke.huuu !
kasi rentong !


cik shira juga turut melayan perasaan.


abang mirul dengan vokal siti beliau.


nyanyi lagi.kuat lagi.
sampai hilang kerongkong korang.
ngahahah !
hari yang happening gila.walaupun tengah sadis.wuuu.
korang memang hot gila.haha!
maybe lain kali kita boleh rentung lagi.
50 lagu?!ada beran?!haha !
bye.
bye.



RM 3 ! boleh je makan pizza !

3 ringgit je pun.
dah boleh makan pizza small size 3 bijik.
kenyang gak la.


wooh ! masih panas !!


happy kan diorang ?!
encik fadzli memang suka makan pizza macam tuh.eheh !


nak order ?!
1-300-88-2525 ! ahha !
take away !
itu je la nak cerita !
bye !
bye !

Tuesday, January 4

saya tak hebat lagi !

saya memang tak hebat pon.tapi kadang-kadang hebat tak tentu pasal.hahahah!
bukan nak cerita kehebatan saya dari segi fizikal saya ke atau pun kejadah lain.
macam mana nak lagi pro pakai dslr ni ha?(canon eos 400D)heheh !
dari segi shoot tu boleh la.tak de la noob sangat ! haha.kalau noob.nak bukak camera pon tak reti.
layakla dipanggil noob.tapi masih amatur lagi.nak shoot pon just pakai mode yang ada je.
jealous la tengok orang lain shoot,pic dia very very nice.ada orang kata nak setting setting la.
hape la.tekan sana tekan sini than shoot.kadang kadang ada jugak la kuar mana mana g photoshoot.
mula mula tu dalam rumah je la.shoot pic gelas,botol kicap,kaki meja dan benda benda pelik.
shoot pic building,binatang dan lain lain la kalau keluar mana mana.
tapi sama je.tak de yang lain pon kat pic tuh.adakah sebab lens yang berbeza?
or tangan yang tak berbedung?or mata yang rabun?dan ibu yang mengandung?!!
so..teach me !! heheh ! bukan nak jadi photographer pon satu hari nanti.
just nak kepuasan coz hobi dan sangap.haha !kalau ada rezeki pon apa salahnye kan?kan kan.


I Love You ! hahah ! ni benda ntah hape hape ak shoot.


pokeball christmas.nampak tak aku dalam tuh ? gila gila.


ni anak orang.nama dia rokiah ahmad zin.
budak ni suka buat gaya gaya pornstar.duhh !
budak budak pon dah pandai sekarang ni.


budak genius.ah cheng lui nama dia kot.
seronok 3G dengan parents dia dekat india.
tabik budak ni sebab pergi KL sorang sorang naik tren.haha!ye ke ?


ditengah tengah kesesakan penjalan kaki dekat bukit bintang.
mak cik merry mintak hutang dengan anak saudara beliau.
Kim Seng dah pusing kepala nak bayar.


orang ni memang suka sengeh je.
aliff muhamad.classmate.


mood petang.
ahmad panjang hamizan.
tampo kang berapi pipi.hahah !


khairul muhaimin.
ni shoot malam aku.urghhh!so bad pic.


oh ! abang albert.kau memang pro.
kerek gila mamat ni.
ajar siket je pun kedekut.belah la.hahah!


saving duit pulak la nak beli speedlite ni.
kenapa la kau ni ada harga.
penat tau nak collect duit.nanti kau !

thats all.
bye.
bye.








Saturday, January 1

tahun baru 2011 !

2010 dah meninggal.dan now 2011 sudah lahir dalam kalendar.
apa selalu ada bila tahun baru ha ?!
setiap kali 12.01 a.m.mula-lah bunga api meletop sana sini.
semua umat manusia terlompat lompat terkinja kinja.tahun ni celebrate tak la macam selalu.
celebrate atas moto.wahau.tak payah lompat lompat.hahah !azam baru?!
azam tahun lepas pon tak pernah nak buat.huh !
muhammad azam rilek je.haha ! gila gila !


sekuntum bunga api sedang memecah sunyi malam malam buta.
pic yang agak burok.coz shoot dalam keadaan kelam kabut.haha!


ada sekuntum lagi.
bunga ni meletop dekat central market.


masa bergerak dengan pantas.
2011 dah pun datang.


jalan pun turut meriah dengan bunyi bunyi unik dari kenderaan masing masing (hon)
tersangkut ! abang polis main kejar kejar kat depan.


sampai dekat bandaraya berjangkitnya jem.
mujo la naik moto.kalau naik kereta.huh.
tido atas stereng la apa lagi.


abang abang polis trafik turut serta memeriahkan malam tahun baru.
dengan tarian yang lemah gemalai.
sehinggakan memikat semua pemandu dan penunggang di jalan raya.
ini la punca jalan jem.ada dance floor ! ahaha !

thats all !
happy new year !
segala dosa dosa dan salah silap pada tahun lepas.
harap diampun maaf !
bye bai !
chow!






heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers