Sunday, October 2

CHELSEA .. WHY MALAYSIA ?

assalamualaikum .. 
setiap kali nak update blog ni .. rasa agak kurang idea nak tulis ape ..
padahal banyak gila cerita cerita hot yang boleh nak share dalam ini blog ..
tapi yang repost ni .. just cerita pasal bola .. bola bola bola dan bebola ..
kenapa chelsea hebat ?


sebab ada Juan Mata .. super striker ..


sebab baru je ade Raul Meireles .. crazy midfielder ..


sebab Torres baru nak naik .. dah gol dah .. striker yang kadang kadang pemalas .. kadang kadang hebat ..
kadang kadang suwei .. kadang kadang ape pon tak boleh ..

TAPI KENAPA DENGAN BOLA MALAYSIA ??


sebab skuad malaysia suka serang orang dari serang bola ..


sebab skuad malaysia body kecik .. dah lompat pun tak sampai lagi .. 


sebab defend malaysia lembik .. baru tolak sikit dah nak jatuh ..
ape lagi sebenarnya yang kurang from malaysia squad .. ??
sendiri pikir la ye ..


cuba jadikan Ramli ni contoh ..
ahahaha .. jejak Old Trafford ..
bole jumpe Nani .. Smalling .. Anderson .. and Johny Evans ..
and true legend .. Sir Bobby Charlton .. baekk punye ..
Malaysia Boleh Punye !! 

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers