Thursday, May 31

Hobi !

perbuatan ketika mengisi waktu lapang atau nama saintifiknya , hobi ..
banyak benda boleh buat untuk mengisi waktu lapang ni ..
tidur,makan pun boleh jugak dikatakan hobi .. haha .
but , today .. i just petik satu hobi je ..
dimana hobi ni pernah menjadi kegilaan dulu ..
ala .. time kita zaman kebudak hingusan .. heheh .. 
dan mungkin juga , budak zaman sekarang ni pun ..
ada jugak suka benda ni ..
ape benda hobi yang best tu ? 
mengumpul figura figura watak2 kartun atau anime ..
kadang2 syok jugak  melayan benda benda ni ..
walaupun umur dah tua bangka ... jom tengok sedikit sebanyak figura2 ni ..


by Marvel .. Spiderman and Black Spiderman .



by Bandai .. Wargreymon and Black Wargreymon
karakter dalam cerita Digimon ..
tipu la kalau tak pernah miss tgok cerita ni dulu .. haha .



by Bandai .. Pikachu dengan ape tah nama binatang ni ..
karakter dalam Pokemon .. 
lagi la gila melayan kartun ni masa budak2 .. siap tiru gaya .





by Bandai ..
Ultraman , Gundam , Kamen Rider , and Megaman ..
top katun katun yang budak tadika baru nak up darjah satu yg layan ..
bila sampai sekolah .. dia nak fire cikgu sendiri ( ultraman )
yeah ..
ni je yang nak dikongsi untuk masa ni ..
maybe ni kurang menarik .. kebudak budakan .. heee .
ok .. enjoy for this post ..
see on the next post .. thank you for blogwalking ..
bye
bye





Wednesday, May 30

Google !

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ..
agak rare nak repost blog sekarang .. heheh .
anyway .. im still share n post cerita / info best or tak best ..
suka tak suka tu ikut mood kaki singgah la ..
im just writing .. ok ..
today i want to share bout Google ..
aku rasa korang akan ternampak atau nampak benda ni bila nak search
something kat Google site .. jom tengok ape die ..



















betul tak pernah nampak ? baik mengaku .. hahah .
ade banyak lagi sebenarnye banner Google ni ..
ni pun belum sampai separuh lagi .. just want to share ..
coz tengok balik lama lama .. cantik jugak .. boleh la wat collection ..
heheh .. ok . thats all for this post ..
bye
bye










Wednesday, May 16

Tukar DP Facebook .

assalamualaikum ..
kalau anda support mogok lapar palestine ..
tukar dp facebook anda dengan pilihan gambar dibawah ..
walaupun kita tidak mampu melakukan sama seperti saudara kita lakukan disana ..
support la ... lebih baik diiringi dengan doa ..
















sekian sahaja ..
terima kasih diatas sokongan anda ..
assalamualaikum .


heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers