Wednesday, January 8

Internet Percuma

Sebut je pasal internet .. Mesti orang suka kerana internet boleh buat apa sahaja kalau terlintas di kepala otak masing masing .. Lagi pula internet percuma seperti wifi yang berada di mana mana tempat .. Selalunya top berada di kedai makan seperti mamak .. Kedai mamak akan penuh bila wifi ditempat tersebut berkelajuan tinggi .. Mungkin ada yang kaki game online .. Kaki chating .. Dan kaki download .. Memang akan suka tempat yang macam ni .. Cumanya orang lain yang berada disekeliling akan tension bila dengar orang lain menyebut " ane !! Internet tak bole laa .. Restart modem !! " .. Dapat pulak time tu tengah download yang tak bole resume download nya .. Rase macam nak pukul pun ada .. Hahah .. Tapi apakan daya internet tu bukan kita punya .. So , bertimbang rasalah sikit bila melayari internet di tempat yang percuma internetnya .. Jangan la selfie gila tahap gaban macam korang tu online di rumah .. Heheh .. Anyways .. Aku pun terkena sebenarnya situasi macam ni .. Nak buat macam mana .. Benda nak jadi .. Hohoo .. That's all .. Bye bye .. #Syaffcreativeheart

No comments:

heheh ..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers